Bouwspeelplaats

Creatief aan de slag met sloophout en écht gereedschap

Op woensdagmiddag kun je met sloophout en gerecyclede materialen ‘Vrij Timmeren’ aan je eigen projecten, zoals meubels, instrumenten en andere bouwsels. Ieder jaar is er in de zomervakantie onze ‘Bouwspeelplaats Zomereditie’ en zo nu en dan zijn er ‘Bouwspeelplaats Specials’ met een specifieke creatieve workshop in thema.

Let the kids play

We vinden het belangrijk dat kinderen buiten spelen, fysiek bezig zijn en spelenderwijs belangrijke vaardigheden ontwikkelen, waaronder technisch inzicht, het hanteren van gereedschap, creatief/oplossingsgericht denken, een plan van begin tot eind bedenken en uitvoeren, samenwerken etc.

Tijdens de Bouwspeelplaats bieden we ze de middelen en kaders, waar ze zelfstandig, maar veilig, aan de slag kunnen en zich in zoveel mogelijk vrijheid kunnen ontplooien. Dit alles samen met en onder begeleiding van hun ouders/verzorgers.

Omdat dit niet alleen voor kinderen interessant is, organiseren we ook regelmatig de “Bouwspeelplaats voor volwassenen”, waarbij je onder begeleiding van het Bouwspeelplaats-team diverse vaardigheden kunt ontwikkelen of ook weer even ‘lekker kunt knutselen’.

Helaasch:

Vanwege de Corona-maatregelen is de Bouwspeelplaats helaas momenteel gesloten. Check de website goed voor andere activiteiten!

Agenda

Geen evenementen gevonden!