Lekkernassûh Versmarkt

Wekelijkse Versmarkt met Biologisch en Lokaal verbouwde Groenten

Lekkernassûh is een georganiseerde gemeenschap van mensen die samenwerkt richting de visie van een eerlijk, lokaal voedselsysteem in en rondom Den Haag. Samen zorgen we voor groenten die biologisch en lokaal zijn geteeld, van het seizoen en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal hebben. Word jij daar ook blij van?! Registreer je dan voor het wekelijkse pakket dat je af kunt halen van één van de Lekkernassûh locaties, waaronder nu het Toverbosch!

Het groentepakket kost € 12,50 (cash, overboeking via je mobiele bank app of 1,25 uur met Timebank.cc.) Het pakket bevat ten minste 7 verschillende groentes. Elke vrijdag krijg je een mailtje met een lijst van wat er de volgende week in het pakket zit. Je kan wekelijks het wisselende pakket komen ophalen of even een weekje overslaan door het pakket op PAUZE te zetten (en daarna weer aan wanneer je het weer wel wilt). Breng een flinke boodschappentas en zakjes mee voor losse groenten.

Onze locatie is gesloten in de schoolvakanties.

Wil je meehelpen bij de markt? Heel graag! We werken met een wisselend team om de markt mogelijk te maken. Denk aan taken als helpen op de hoofdlocatie om de groenten op te halen, de markt opbouwen, de kassa draaien, de groenten aanvullen, mensen informeren over de markt en na afloop opruimen. (Let op: We kunnen voorlopig nog geen Timebank-uren uitbetalen op deze locatie, omdat we nog in opbouw zijn. Je kunt er wel al je pakket mee betalen!)

Wil je meer weten of je aanmelden?

Ga naar www.lekkernassuh.org en klik op Registreren. Lees de uitleg eerst goed door en meld je aan!

Agenda

Geen evenementen gevonden!