Lekkernassûh Versmarkt

Wekelijkse Versmarkt met Biologisch en Lokaal verbouwde Groenten

Lekkernassûh is een georganiseerde gemeenschap van mensen die samenwerkt richting de visie van een eerlijk, lokaal voedselsysteem in en rondom Den Haag. Samen zorgen we voor groenten die biologisch en lokaal zijn geteeld, van het seizoen en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal hebben. Word jij daar ook blij van?! Registreer je dan voor het wekelijkse pakket dat je af kunt halen van één van de Lekkernassûh locaties, waaronder nu het Toverbosch!

Het groentepakket kost € 12,50 (via Cash/PIN/Timebank uren) en bevat ten minste 7 verschillende groentes. Elke vrijdag krijg je een mailtje met een lijst van wat er de volgende week in het pakket zit. Je kan dus wekelijks het wisselende pakket komen ophalen of even een weekje overslaan door het pakket op PAUZE te zetten (en daarna weer op ACTIEF wanneer je het weer wel wilt). Breng een flinke boodschappentas en zakjes mee voor losse groenten.

Wil je meehelpen bij de markt? Heel graag! We werken met een wisselend team om de markt mogelijk te maken. Denk aan taken als de markt opbouwen, de kassa draaien, de markt coordineren en de deelnemers informeren over de markt en na afloop opruimen.

Tijdens de wintermaanden is de markt tijdelijk bij Lookatie 364!

Wil je meer weten of je aanmelden?

Ga naar www.lekkernassuh.org, lees de website goed door en ga naar registreren!

Let op:

Vanwege de Corona-maatregelen is de opzet van de markten iets anders. Ben je ziek? Laat dan iemand anders je pakket ophalen. Lees hier meer over onze maatregelen en oplossingen.

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden