Lekkernassûh Versmarkt
in het Toverbosch

Wekelijkse Versmarkt met Duurzame producten en Lokaal verbouwde Groenten

Wat is Lekkernassûh?

Lekkernassûh is een georganiseerde gemeenschap van mensen die samenwerkt richting de visie van een eerlijk, lokaal voedselsysteem in en rondom Den Haag. Samen zorgen we voor groenten die duurzaam (veelal biologisch) en lokaal zijn geteeld, van het seizoen en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal hebben.

Word jij daar ook blij van?! Registreer je dan voor het wekelijkse pakket dat je elke woensdag af kunt halen bij één van de Lekkernassûh locaties!

In het Toverbosch is elke woensdag markt van 16:00-17:30 uur.
Vanaf 12 oktober vindt de markt weer tijdelijk plaats in hun winterlocatie:
de Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154

Hoe werkt het?

Het groentepakket kost € 12,50 (via Cash/PIN/Timebank uren) en bevat ten minste 7 verschillende groentes. Elke vrijdag krijg je een mailtje met een lijst van wat er de volgende week in het pakket zit. Je kan dus wekelijks het wisselende pakket komen ophalen of even een weekje overslaan door het pakket op PAUZE te zetten (en daarna weer op ACTIEF wanneer je het weer wel wilt).

Handig om te weten:

  • We werken zoveel mogelijk verpakkingsvrij: breng een flinke boodschappentas en zakjes mee voor losse groenten.
  • Lukt het je niet om je pakket op te halen? Vraag of iemand anders jouw pakket voor je mee wilt nemen via de Facebookgroep Lekkernassûh pakket ophalen voor je buren
  • Lekkernassûh is mogelijk door de inzet van onze enthousiaste deelnemers. Wil jij ook meehelpen? Informeer tijdens de markt of lees hieronder meer.

Andere lokale producten tijdens de markt:

Naast het groentepakket, is er op locatie Toverbosch ook eieren, kaas, brood en aanvullende groente en fruit verkrijgbaar. Verder verkopen we Werfzeep, Sociale Sambal, geïllustreerde Kruidenkaarten, Kruiden uit het Toverbosch en seizoensgebonden items, zoals Honing uit de Jacobahof.

We zijn altijd op zoek naar mooie lokale producten om ons aanbod uit te breiden. Ben jij maker en wil je jouw product aanbieden tijdens onze markt? Neem dan contact op via toverbosch@lekkernassuh.org en informeer naar de mogelijkheden.

Aanmelden:

Ga naar www.lekkernassuh.org, lees de website goed door en ga naar registreren!

Meehelpen?

Wil je meehelpen bij onze markt? Heel graag! We werken met een gezellig team om deze mogelijk te maken. Denk aan taken als de markt opbouwen, de kassa draaien, de markt coördineren en de markt afbouwen, maar ook het doen van de administratie, het verzorgen van de communicatie, het beheren van de mailbox etc.

Je krijgt in ruil voor je werk Timebank uren, waarmee je je wekelijkse pakket verdient!

Informeer tijdens de markt of stuur een mailtje naar toverbosch@lekkernassuh.org, dan nemen we contact met je op!

Meer weten over onze organisatiestructuur?

Lees hieronder waarom en hoe we werken (PDF).

Agenda

Geen evenementen gevonden!