Lekkernassûh Versmarkt
in het Toverbosch

Wekelijkse Versmarkt met Duurzame producten en Lokaal verbouwde Groenten

Wat is Lekkernassûh?

Lekkernassûh is een georganiseerde gemeenschap van mensen die samenwerkt richting de visie van een eerlijk, lokaal voedselsysteem in en rondom Den Haag. Samen zorgen we voor groenten die duurzaam (veelal biologisch) en lokaal zijn geteeld, van het seizoen en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal hebben.

Word jij daar ook blij van?! Registreer je dan voor het wekelijkse pakket dat je elke woensdag af kunt halen bij één van de Lekkernassûh locaties!

In het Toverbosch is elke woensdag markt van 15:00-17:00 uur.

Hoe werkt het?

Het groentepakket kost € 12,50 (via Cash/PIN/Timebank uren) en bevat ten minste 7 verschillende groentes. Elke vrijdag krijg je een mailtje met een lijst van wat er de volgende week in het pakket zit. Je kan dus wekelijks het wisselende pakket komen ophalen of even een weekje overslaan door het pakket op PAUZE te zetten (en daarna weer op ACTIEF wanneer je het weer wel wilt).

Handig om te weten:

 • We werken zoveel mogelijk verpakkingsvrij: breng een flinke boodschappentas en zakjes mee voor losse groenten.
 • Lukt het je niet om je pakket op te halen? Vraag of iemand anders jouw pakket voor je mee wilt nemen via de Facebookgroep Lekkernassûh pakket ophalen voor je buren
 • Lekkernassûh is mogelijk door de inzet van onze enthousiaste deelnemers. Wil jij ook meehelpen? Informeer tijdens de markt of lees hieronder meer.

Andere lokale producten tijdens de markt:

Naast het groentepakket, is er op locatie Toverbosch ook eieren, kaas, brood en aanvullende groente en fruit verkrijgbaar. Verder verkopen we Werfzeep, Sociale Sambal, geïllustreerde Kruidenkaarten, Kruiden uit het Toverbosch en seizoensgebonden items, zoals Honing uit de Jacobahof.

We zijn altijd op zoek naar mooie lokale producten om ons aanbod uit te breiden. Ben jij maker en wil je jouw product aanbieden tijdens onze markt? Neem dan contact op via toverbosch@lekkernassuh.org en informeer naar de mogelijkheden.

Aanmelden:

Ga naar www.lekkernassuh.org, lees de website goed door en ga naar registreren!

Let op:

Vanwege de Corona-maatregelen is de opzet van de markten iets anders. Ben je ziek? Laat dan iemand anders je pakket ophalen. Lees hier meer over onze maatregelen en oplossingen.

Meehelpen?

Wil je meehelpen bij onze markt? Heel graag! We werken met een gezellig team om deze mogelijk te maken. Denk aan taken als de markt opbouwen, de kassa draaien, de markt coördineren en de markt afbouwen, maar ook het doen van de administratie, het verzorgen van de communicatie, het beheren van de mailbox etc.

Momenteel zijn we structureel op zoek naar een aantal nieuwe mensen:

voor de communicatie en de ‘backoffice’.

 • Administratie

  Wat houdt het in?

  • Op zondagavond mail je de wekelijkse bestelling voor onze locatie. Je stuurt een mail naar Team Inkoop (brood/kaas/eieren/etc.) en onze lokale verkopers.
  • Je verwerkt de bonnetjes voor onze locatie en houdt het budget in beeld. Je hebt contact met de Lekkernassûh penningmeester over financiële zaken en koppelt deze terug naar de rest van het Lekkernassûh @ Toverbosch team.
 • Communicatie

  Wat houdt het in?

  • Iedere week ontvang je op vrijdag de info van het pakket van die week van Team Inkoop. Deze pas je aan voor onze locatie en stuur je naar onze deelnemerslijst.
  • Iedere dinsdag stuur je een reminder naar de actieve deelnemers om hun pakket de volgende dag op te halen.
  • Je beheert de inbox van toverbosch@lekkernassuh.org, reageert op standaardberichten en forward specifieke vragen naar de personen die dit aangaan.

Informeer tijdens de markt of stuur een mailtje naar toverbosch@lekkernassuh.org, dan nemen we contact met je op!

Let op: op onze locatie werken we (nog) niet met Timebank uren, maar krijg je groenten als waardering voor je inzet.

 

 

Meer weten over onze organisatiestructuur?

Lees hieronder waarom en hoe we werken (PDF).

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden